Lippikset painatuksella

Lippis on kätevä asuste erityisesti kesäisin. Innokkaimmat käyttävät sitä vuoden ympäri ja se on joillekin oleellinen osa tyyliä. Lippiksiä voi hankkia myös painatuksella ja se on oivallinen yrityslahja. 

Lippikset painatuksella ovat erinomainen liikelahja. Se viestii nuorekkuutta ja yritys voi saada siitä haluttua mielikuvaa. Yrityksen logo on selkeästi näkyvillä lippiksessä ja sen kantaja tuo yrityksen lähelle identiteettiään. Logolla varustettuja lippiksiä voi tilata helposti verkossa, muun muassa Axon Profililta. 

Lippiksen mielenkiintoinen historia

Lippalakki, eli lippis on päähine, jonka edessä on lippa. Lippa suojelee silmiä auringonvalolta ja sitä käytetään erityisen paljon kesäisin. Lippalakkeja on useanlaisia ja Suomessa se on yleisnimitys erilaisista päähineistä. 

Yleisesti tunnettu lippis on niin sanottu baseball-lakki, joka mielletään tyypillisemmäksi lippikseksi. Se on kehittynyt lakista, jota on alkujaan käyttänyt baseball-pelaajat. Lakissa on pyöreä kupu ja lippa, joka on jäykkä ja usein kaareva. 

Edestä löytyy usein kirjailtu tai painettu kuvio. Kuvio oli alunperin tietyn baseball-joukkueen logo, mutta nykyisin se on tyypillisesti lakin valmistajan kuva tai tunnus. Nykyisin siihen liitetään usein myös yrityksen logo tai yhteisön mainos. 

Axon Profilen laaja valikoima lippiksiä

Lippikset painatuksella on oivallinen tapa markkinoida yritystä ja nostaa sen tietoisuutta. Se on kevyt ja helppo käyttää. Se sopii rentoihin tilaisuuksiin ja se suojaa mukavasti esimerkiksi auringolta. Se voi olla siis mainio kesäpäivän pelastus. Lippiksiä hyväksytään entistä enemmän useassa tilaisuudessa. 

Lippikset painatuksella voi tilata helposti verkosta. Esimerkiksi Axon Profil on mainoslahjoihin erikoistunut verkkokauppa, jonka laajasta valikoimasta löytyy lippiksiä. Lippiksiin voi tilata painatuksen, joka voi olla esimerkiksi yrityksen logo tai muu tunnus. 

Axon Profilin valikoimasta löytyy yli 70 mallia, josta yritys voi saada edullisia malleja esimerkiksi suuriin mainoskampanjoihin. Laatulippikset sopivat hyvin esimerkiksi työkäyttöön. Valikoimasta löytyy myös ympäristöystävällisiä lippiksiä ja niin sanottuja trucker-lippiksiä. Monet mallit on mahdollista tilata pikatoimituksella.

Suositut mainoslippikset Axon Profililla

Lippikset painatuksella on Axon Profilin suosituimpia tuotekategorioita. Ne ovat jopa niin suosittuja, että Axon Profil ei oikein itsekään osaa selittää suosion taustoja. Suosio johtunee ainakin siitä, että lippikset ovat erittäin monipuolisia ja hyödyllisiä. Nämä ominaisuudet tekevät lippiksistä suosittuja ja haluttuja mainoslahjoja. 

Lippiksestä on tullut vuosien saatossa monikäyttöisempi. Se sopii mainiosti urheilullisiin aktiviteetteihin, kuten kuntosalille tai juoksutapahtumaan. Lippiksiä käytetään enenevissä määrin myös muissa tilaisuuksissa. Niitä käyttää innokkaasti sekä miehet että naiset oman tyylin ja tarpeen mukaan

Lippiksen käyttö ei kysy myöskään ikää. Niissä viihtyvät sekä nuoret että vanhemmatkin, mikä johtuu luultavasti niiden käytännöllisyydestä. Tämä tekee lippiksestä oivallisen mainoslahjan, jolla yritys voi saada loistavasti myönteistä näkyvyyttä. 

Lippikset brodeerauksella tai painatuksella

Lippikset mainoskäyttöön voi tilata eri tyyleillä. Käytännössä se onnistuu joko painatuksella tai brodeerauksella. Brodeeraus on Axon Profililla suosituin tapa ja se sopii hyvin eri tarkoituksiin. Brodeerattu logo on kestävä ja se säilyy vuosienkin päähän

Brodeeraus on yleensä myös tavallisempi tapa merkitä logo lippikseen. Se sopii lippikseen hyvin, koska lakin  materiaali on yleensä karkeaa ja harjattua puuvillaan. Tämänkaltainen materiaali ei sovi parhaiten painatukseen. Niissä on usein myös sauma, joka hankaloittaa painatuksen asettelua. 

Brodeeraus sopii tämän takia paremmin lippikseen. Se on kestävämpi ja saa aikaan yleensä hieman tyylikkäämmän lopputuloksen. Brodeeraus on parempi valinta myös siksi että värin määrällä ei ole merkitystä hintaan. 

Tilauksessa voi siis valita lippiksiä eri väreillä, kunhan brodeeraus on samanvärinen kaikissa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että painatus voi olla joissain tapauksessa parempi vaihtoehto. Jos olet tilaamassa esimerkiksi trucker-lippiksiä tai joitain juoksulippiksiä, saattaa painatus olla hyvä idea. Tuotekohtaiset suositukset näkyvät selkeästi Axon Profilin tuotesivuilta. 

Miten lippiksiä käytetään markkinoinnissa?

Mainostarkoitukseen suunniteltuja lippiksiä käytetään usein sisäisessä markkinoinnissa. Toisin sanoen niitä käyttävät tyypillisesti yrityksen työntekijät. Lippis painatuksella on suosittu yrityslahja, jota voi antaa omalle henkilöstölle. Se voi toimia loistavana tapana kiittää keväästä ja toivottaa hyvää kesää työntekijöille. 

Yritys voi muokata halutessaan logostaan hieman näkyvämmän. Tämä onnistuu aiemmin mainitulla brodeerauksella. Vastaavasti logoa voi häivyttää brodeeraamalla tai painamalla sen sävyllä, joka lähentelee lakin väriä. Tällöin mainoslippiksestä saa hienovaraisemman mainostuotteen. 

Lippiksiä voi käyttää myös ulkoiseen markkinointiin. Ne sopivat loistavasti esimerkiksi tuotelanseerauksissa ja alan tapahtumissa. Yritykset jakavat niitä yrityksen vierailijoille hauskana lahjana. Se on kuitenkin aina arvostettu lahja, jonka moni vastaanottaa mielellään.

Vastaa