Hillitse päästöjä- hallitse säästöjä: Nordic Green Energy

Tarjous

Ilmasto pörssisähkösopimus 4kk ajan ilman kiinteitä kuluja

Energian hinta: 0,42 snt/kWh + Spot

Kampanja voimassa 31.10 asti

Vaihda 100% vihreään sähkösopimukseen Nordic Green Energyn kanssa!

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan vihreän pörssisähkö sopimuksen. Pörssisähkö sopimuksessa sähkön hinta on läpinäkyvä ja perustuu todelliseen kysyntään ja tarjontaan, eikä siinä ole ylimääräisiä piilokuluja. Hinta perustuu välityspalkkioomme, Suomen alueen Spot-hintaan ja kuukausimaksuun. Laskutus perustuu tuntikohtaisiin sähkön Spot-hintoihin ja välityspalkkioomme. Pörssisähkö mahdollistaa sinulle paremman kontrollin oman sähkönkulutuksesi suhteen. Voit seurata sähkön  hintoja  ja  tehdä  kulutuspäätöksiä  sen  mukaan,  mikä  on  sinulle  edullisinta.  Valitsemalla vihreän  sähkösopimuksen  kanssamme,  tuet  uusiutuvan  energian  tuotantoa  ja  edistät  kestävää tulevaisuutta.

Uudella sovelluksellamme autamme Sinua tehostamaan sähkönkäyttöäsi ja vähentämään kulutustasi. Älykkään teknologian avulla voit seurata sähkön hintaa reaaliajassa ja tehdä järkeviä kulutusvalintoja säästääksesi rahaa ja ympäristöä.

Mobiilisovellus  tarjoaa  lukuisia  hyödyllisiä  toimintoja  ja  näkymiä  asiakkaillemme.  Ottaessasi sovelluksen käyttöön:

  • saat näkymän päivittäisestä sähkönkulutuksestasi ja arvion paljonko kulutus tulee olemaan tässä kuussa.
  • näet, mitkä ovat tämän päivän ja huomisen spot-hinnat
  • voit seurata sään lämpötilaa ja miten se vaikuttaa sähkön kulutukseesi
  • näet, miten paljon oma sähkönkulutuksesi on maksanut tähän asti tässä kuussa
  • voit tarkastella sähkölaskujasi
  • lataat sähköautoasi älylatauksella
  • näet aurinkopaneeliesi tuotannon

Sähköauton älylataus toimii useimmilla kotilatureilla ja automerkeillä.

Jokaisella meistä on voima tehdä ympäristölle hyvää. Kun valitset tuulen, veden tai auringon tuottaman sähkömme ja käytät uusiutuvaa energiaa viisaasti, säästäs korpia ja kantoja myös meitä seuraaville sukupolville. Tässä me Nordic Green Energyllä haluamme auttaa sinua olemalla luonnollisin valinta sähköyhtiöksi.

Ympäristöystävällisyys ja taloudellisuus

Nordic Green Energy on yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan uusiutuvista lähteistä tuotettua sähköä Pohjoismaissa. Yhtiön missio on olla ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille energiantuottajille, joissa usein käytetään fossiilisia polttoaineita. Yhtiö pyrkii myös osoittamaan, että vihreä energia voi olla myös taloudellisesti kannattavaa.

Tämä yhdistelmä on erityisen merkittävä aikana, jolloin ilmastonmuutos on yksi suurimmista globaaleista huolenaiheista. Vaikka monilla ihmisillä on käsitys, että vihreä energia on kallista, Nordic Green Energy pyrkii murtaamaan tämän myytin tarjoamalla kilpailukykyisiä hintoja ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita säästämään rahaa pitkällä aikavälillä.

Uusiutuvat energialähteet

Nordic Green Energy käyttää monenlaisia uusiutuvia energialähteitä sähkön tuotannossa, kuten tuuli-, aurinko- ja vesivoimaa. Yritys investoi jatkuvasti näihin teknologioihin ja pyrkii parantamaan niiden tehokkuutta. Tämä ei ainoastaan vähennä hiilijalanjälkeä, vaan se myös mahdollistaa yhä edullisempien hintojen tarjoamisen asiakkaille.

Tällainen monipuolinen lähestymistapa energiantuotantoon mahdollistaa yrityksen olla joustava ja kestävä. Se voi myös reagoida nopeasti markkinoiden muutoksiin ja säätöihin, jotka vaikuttavat uusiutuvien energialähteiden käyttöön ja kannattavuuteen.

Älykkäät energiaratkaisut

Yksi Nordic Green Energyn keskeisistä strategioista on älykkäät energiaratkaisut. Nämä kattavat kaiken älykkäistä sähkömittareista ja energianhallintajärjestelmistä aina data-analytiikkaan. Tämä auttaa sekä yksittäisiä kotitalouksia että suurempia yrityksiä ymmärtämään ja hallinnoimaan energiankulutustaan paremmin.

Nämä ratkaisut voivat johtaa merkittäviin säästöihin energialaskussa ja auttavat samalla vähentämään ympäristövaikutuksia. Yhä useammat yritykset ja kotitaloudet ovat alkaneet huomata, että älykkäillä energiaratkaisuilla on sekä taloudellisia että ympäristöllisiä etuja.

Asiakaskeskeisyys

Nordic Green Energy on erittäin asiakaskeskeinen yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja tuotteita. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja niihin vastaaminen on yksi yrityksen keskeisistä periaatteista. Asiakaspalveluun ja -tukeen panostetaan voimakkaasti, ja yhtiö pyrkii olemaan jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa.

Yritys tarjoaa myös räätälöityjä energiaratkaisuja, jotka auttavat erilaisia asiakkaita — aina yksityishenkilöistä suuriin yrityksiin — saavuttamaan ympäristö- ja taloudelliset tavoitteensa. Tämä yksilöllinen lähestymistapa auttaa Nordic Green Energyä erottumaan monista muista energiayhtiöistä.

Edut ja haitat

Edut:

2 kommenttia artikkeliin ”Hillitse päästöjä- hallitse säästöjä: Nordic Green Energy”

Vastaa