NRC Group vähensi päästöjään 13 % vuonna 2021

Missionsa mukaisesti NRC Group luo ihmisiä ja yhteiskuntaa liikuttavaa infraa, joka ylittää odotukset niin tänään kuin huomennakin. Yritys jatkaa kestävän kasvun strategian toteuttamista edistäen ilmastoystävällisiä ratkaisuja ja tekemällä proaktiivisesti töitä toimialan päästöjen nollaamiseksi. Kasvavat vaatimukset yhä kestävämmän ja toimivamman kaupunkiympäristön rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi tarjoavat NRC Groupille monipuolisia mahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

NRC Group on julkaissut vastuullisuusraporttinsa, jossa kerrotaan sidosryhmille merkittävien vastuullisuusteemojen käsittelystä ja saavutuksista vuonna 2021. Raportti on GRI-standardien mukaisesti laadittu ja ulkopuolisen tahon tarkastama.

”Haluamme kasvaa kestävästi. Asettamalla vastuullisuustavoitteita ja julkistamalla onnistumisemme näissä läpinäkyvästi pyrimme osoittamaan edistymistämme uskottavasti. Vähensimme viime vuonna päästöjämme noin 13 % ja tavoitteemme on jatkaa vähintään 10 %:n vähennystasolla seuraavat kymmenen vuotta. Olen ylpeä pohjoismaisesta organisaatiostamme, joka pyrkii jatkuvasti löytämään uusia kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme”, sanoo NRC Group -konsernin toimitusjohtaja Henning Olsen.

NRC Group rakentaa vastuullista ja kestävää infrastruktuuria. Suurin osa hankkeista on suunniteltu tehostamaan liikennettä ja vähentämään siitä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä. Ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi yhtiö etsii jatkuvasti sopivia keinoja ja panostaa osaamisen kehittämiseen organisaatiossa. Tärkein yksittäinen asia tavoitteiden saavuttamiseksi on henkilöstön potentiaalin keskittäminen vastuullisuusajatteluun. Yritys lanseerasi vuonna 2021 koko henkilöstölleen suunnatun vastuullisuuskoulutuksen, jonka tavoitteena on lisätä työntekijöiden vastuullisuusymmärrystä ja -osaamista sekä innostaa henkilöstöä löytämään vastuullisempia ratkaisuja arjessa. Yli 60 % kaikista Norjan, Ruotsin ja Suomen noin 2000 työntekijöistä on suorittanut koulutuksen.

Vastuullisuusraportti on luettavissa osoitteessa www.nrcgroup.com.

NRC Group lyhyesti

NRC Group on Pohjoismaiden johtava raideinfra-alan toimija, joka työllistää noin 2 000 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. NRC Group luo ihmisiä ja yhteiskuntaa liikuttavaa infraa, joka ylittää odotukset niin tänään kuin huomennakin, ja tarjoaa laaja-alaisesti palveluita koko infrastruktuurin elinkaarelle. Yrityksen tavoitteena on olla tulevaisuuden infra-alan halutuin yhteistyökumppani ja työnantaja.

NRC Groupin liikevaihto vuonna 2021 oli 586 miljoonaa euroa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa, ja se on listattu Oslon pörssissä lyhenteellä “NRC”. Konsernin toimitusjohtajana toimii Henning Olsen.

Suomessa NRC Group Finlandissa työskentelee noin 1000 henkeä. Vuonna 2021 Suomen liikevaihto oli 260 miljoonaa euroa.

Vastaa